×

Tämä on käyttäjän Antti Ikonen suunnitelma. Osa kurssia KK 3B:n etäopiskelut.

Perjantai 20.3.

Opiskelijan ohje

PERJANTAI 20.3.

Aloita päivä siivoamalla opiskelupaikkasi kaikesta ylimääräisestä, mikä ei kuulu päivän opiskeluihin.
Ota tämän jälkeen taas esiin kynä, pyyhekumi, viivotin ja koulukirjat. Laita puhelin sivuun odottamaan, sitä tarvitset vasta kysyessäsi apua tai lähettäessäsi vastauksia.

Yritä tehdä tehtävät parhaasi mukaan. Jos tarvitset apua, kysy huoltajilta/sisaruksilta/opelta esim. WhatsAppissa.

Muista pitää välitunteja! Voit esimerkiksi käydä pihalla, jumpata, kuunnella musiikkia tai syödä välipalaa.

Tarvittaessa voit soittaa opelle (joko WhatsApp-puhelun videokuvalla / ilman tai normaalin puhelun) ja kysyä apua tehtäviin, voit myös soittaa muuten jutellaksesi kuulumisista. Opettaja on tavoitettavissa koulupäivinä aina klo 8.15 - 13.00 sekä tarvittaessa myös klo 13.00 - 17.00. Tämän loppuviikon minä olen vielä virallisesti sairaslomalla kotona ja Mio sekä Ada ovat kanssani, joten vastaaminen saattaa toisinaan hieman kestää.

Tänään yritän saada jokaisen teistä WhatsApp-videopuhelulla kiinni klo 10 - 12 välisenä aikana kysyäkseni kuulumisia. Jos et pysty tuolloin vastaamaan, voit joko soittaa minulle takaisin tai yritän vielä hieman myöhemmin uudelleen. Voit toki myös laittaa viestillä ajatuksia siitä, miltä kotiopiskelu on tähän asti tuntunut.

 

SUK:

- Jatka SUK-monisteiden tekoa niin, että ne ovat maanantaihin mennessä tehtyinä. Mikäli sinulla ei ole paperisia monisteita, voit katsoa sivut iPadilta / tietokoneelta  täältä ja tehdä tehtävät SUK-vihkoon.

- Lue pulpettikirjaasi tai kotoa viimeksi ottamaasi kirjaa vähintään puoli tuntia. Mikäli olet jo lukenut edellisen kirjan, aloita tai jatka Yle Areenasta kaksi seuraavaa osaa tarinasta Kettusaari.

 

UE: (ET-oppilaille Minna on lähettänyt Wilmassa omat ohjeet, nämä tehtävät koskevat vain Antin UE-tunnilla käyviä)

- Lue Tähti kpl 21 ja tee t. 1-2 s.59 vihkoosi. Kuvaa vihkosta sekä edelliset kotitehtävät (s.55 t.1-4) että nyt tekemäsi tehtävät ja lähetä tämä kuva opettajalle WhatsAppiin.

- Jos haluat, katso SeeSaw:sta ryhmien nukketeatteriesitykset. Niitä saa myös halutessaan kommentoida kohteliaasti.

 

VÄLIOHJELMA:

- Meidän lapset halusivat esittää teille "Baby Shark" -tanssin eilen illalla. Täältä pääset katsomaan videon. (Toimii tietosuojasyistä vain Ruskon kunnan tunnuksilla ja kestää hetken latautua - ethän tallenna etkä jaa videota mihinkään!)

 

MA:

- Tee kappale 32 Tähtipysäkki. Lähetä aukeamasta kuva Antille WhatsAppiin, niin saat tarkastuskuvan paluupostissa.

- Tee toimintatunti-aukeaman (kappale 28) tehtävät kotona (käytä mittanauhaa, jos vain kotoa löytyy - hätätilassa viivotinta) ja pelaa sivun 123 peli esim. huoltajan tai sisaruksen kanssa. Julkaise kuva aukeamasta SeeSaw:ssa, niin voitte vertailla toistenne mittauksia.

  

YM: 

 - Aloita (oppilaat, jotka eivät olleet maanantaina koulussa) tai jatka ravintoketju-ryhmätyön tekemistä alla linkeissä olevien ohjeiden mukaisesti. Oman osasi ryhmätyöstä tulee olla valmis ENSI KESKIVIIKKOON 23.3. MENNESSÄ, jolloin kokoamme ravintoketjut yhteen!

  • Ryhmät löytyvät täältä.
  • Työskentelyohjeet löydät täältä.
  • Jos sinulla on kysyttävää, otahan reippaasti yhteyttä Anttiin esim. WhatsAppissa!
  • Tämän työn ei siis tarvitse tulla valmiiksi vielä nyt perjantaina, mutta tee tätä huolella jo tänään vähintään yhden oppitunnin ajan!

 

VIIKKOKERTAUS:

- Tee kaikille 3-luokkalaisille tarkoitettu Kahoot! -kysely perjantain opiskelujesi päätteeksi

  • Kirjoita kyselyyn selkeästi oma nimesi, jotta tiedämme Bettiinan kanssa, kuka kyselyn on tehnyt
  • Tee kysely vain kerran
  • Kyselyyn pääset tästä linkistä
  • Kyselyn jälkeen OIKEIN RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA!

 

Tsemppiä opiskeluihin! Muistakaa kysyä, jos kysyttäviä ilmenee!

Terveisin:
Antti Ikonen
3B:n opettaja

Kurssin tavoitteet

Etäopiskeluohjeiden antaminen Kirkonkylän koulun 3-luokkalaisille.