×

Tämä on käyttäjän Antti Ikonen suunnitelma. Osa kurssia KK 3B:n etäopiskelut.

Tiistai 24.3.

Opiskelijan ohje

TIISTAI 24.3.

Muokkasimme Bettiinan kanssa molempien kolmosten lukujärjestystä niin, että opiskelemme kaikki kolmoset etäopetusjakson ajan samoja aineita samoina päivinä. Teille olennaisinta on, että seuraatte huolellisesti näitä päiväohjeita. (Meidän kuvistunti mm. siirtyi keskiviikolle juuri tästä syystä).

MA:

- Tee kertauksena ViLLEn matematiikan opintopolun osio Kerrataan pituuden yksiköitä vähintään pronssitasolle. Saat itse valita haluamasi tehtävät kurssin sisällä.

 

SUK:

- Katso uusimmat Lasten uutiset. Kirjoita Seesawiin (Add --> Note --> kirjoita  viesti --> lähetä SUK-kansioon) tärkein asia, joka koronaviruksesta jäi mieleesi ja / tai esitä jokin kysymys, jos jokin asia jäi mietityttämään.

- Kertaa torstaina pidettävään sanaluokkakokeeseen

 • Lukemalla kertauksena Huiman Tehtäväkirjan s. 94-109, voit myös katsoa ja kuunnella Arttu-sovelluksella sivuilla olevat opetusvideot
 • ViLLEn avulla sanaluokkia kurssissa Äidinkieli ja kirjallisuus, opintopolku 3. luokka 2019-2020 (kirjaudu punaisesta Google+ -merkistä ja normaaleilla Deskun/Wilman kirjautumistunnuksillasi)

  

EN:

- Mene Google Classroomiin (appi iPadilla tai Deskun kautta) --> valitse 3B-luokka --> lue Heidin tehtävänanto ja tee pyydetyt tehtävät

 • Mikäli ongelmia ilmenee, kysy taas Antilta esim. WhatsAppissa tai Teamsissa!

 

MU:

- Harjoittele nokkahuilulla kappaletta ”Ostakaa makkaraa”

 

YM: 

- Huolehdi, että ravintoketju-työsi on valmis (joko PowerPoint -dia tai Google Diat -dia) ja jaa työ Antille (antti.ikonen@koulu.rusko.fi) keskiviikkoaamuun klo 9.00 mennessä ohjelman JAA-napin avulla

 • Työn tekemisen työskentelyohjeet löydät täältä.
 • Jos sinulla on kysyttävää, otahan yhteyttä Anttiin esim. WhatsAppissa tai Teamsissa!

 

LI:

- Ulkoile; käy lenkillä, pyöräile, rakenna maja, leiki pihalla tms. Vältä kuitenkin väkijoukkoja.

 

ANNETUISTA TEHTÄVISTÄ:

-  Mikäli sinulta jäävät päivän tehtävät kesken tai tekemättä, muistutan vielä seuraavana päivänä niistä. Jos ne eivät seuraavanakaan päivänä tule tehdyksi, laitan Wilmaan unohduksen. Jos unohduksia alkaa kertymään enemmän, otan tarvittaessa huoltajiin yhteyttä asiassa. Muista, että etenemme opinnoissa ihan samaa tahtia kuin normaalin koulutyön aikanakin - töitä oppimisen eteen pitää tehdä myös kotioloissa!

 

PÄIVÄN TEHTÄVIEN TARKASTUSLISTA:

 • Katso lasten uutiset --> tee kirjoitus SeeSawiin
 • Kertaa torstain SUK-kokeeseen
 • Tee Classroomissa Heidin antamat EN tehtävät
 • Aloita nokkahuiluharjoittelu "Ostakaa makkaraa"
 • Tee loppuun ja jaa YM ravintoketju-työ Antille
 • Valmistaudu keskiviikon etäopetustuokioon Teamsissa klo 10.15

 

Tsemppiä ja jaksamista opiskeluihin - muistakaa kysyä apua sitä tarvitessanne!

Kurssin tavoitteet

Etäopiskeluohjeiden antaminen Kirkonkylän koulun 3-luokkalaisille.