×

Tämä on käyttäjän Janne Korsimo suunnitelma. Osa kurssia Opentunti.

OPH Tutor-hankehaku-2017

Opiskelijan ohje

OPH:n tutorhankehaku Osio B 2017

Ruskon kunta haki avustusta osioon B eli alueelliseen kehittämiseen. Avustuksella kehitämme Opentunti alustaa siten, että se tarjoaa palvelun kahden tai useamman kunnan yhteiseen osaamisen kehittämiseen. Osaamisen kehittäminen ei rajoitu pelkkään teknologiaan, vaan aihealue on vapaa.

Palvelun kuvauksen voit katsoa alla olevista videoista. Hakemukseen saatiin mukaan peräti 24 kuntaa. Kitios kaikille kunnille aktiivisuudesta ja kiinnostuksesta hanketta kohtaan. Hakemuksessa mainitut kunnat ovat etusijalla Opentuntipalvelun käyttöönoton resurssin käytössä. Hakemuksessa on haettu tukea yhteensä 50 kunnan Opentunnin käyttöönotolle. 

Lyhyt yhteenveto ja info

Lisätietoa saat hankkeen koordinaattorilta

Janne Korsimo, 044-4333560

Hankkeen esittely

Hankkeen idea, esitetty Turun seudun sivistysjohtajille.

Haaste kaikki mukaan

Lisäinformaatiota kehitteillä olevista toiminnoista

Aikajana

Osaamismerkit formatiivisen arvioinnnin tukena

 

 

Kurssin tavoitteet

Opentunti on opettajien käyttöön kehitettetty suunnittelutyökalu, joka mahdollistaa suunnitelmien avoimuuden sekä oppilaille että opettajille. Arkityötä helpottava työkalu antaa opettajalle mahdollisuuden jakaa työssään kirjaamia suunnitelmia samasta järjestelmästä, jolla hän suunnitelman tekee.

Ajankohtaista tietoa Opentunnista saat osoitteesta www.facebook.com/opentunti

Jos olet kiinnostunut Opentunnin käyttöönotosta koko kunnassa, ota yhteyttä Janne Korsimoon, janne@opentuntiry.fi , 044-4333560

Opentuntijärjestelmän käyttö ja käyttöönotto on ilmaista.