×

IKUINEN KOULU, vielä kerran!

sanat

Ikuinen koulu tukilaululla.mp3

 

1. laula koko laulu läpi niin, että kuuntelet toisella korvalla kuulokkeesta taustaa tukilaululla. EI HAITTAA, jos et saa kaikki kohtia onnistumaan, mutta laula EHDOTTOMASTI tuon pohjan päälle, koska en saa nauhoitustasi muuten ajoitettua alkuperäisen pohjan päälle. Otan vaan onnistuneet kohdat, ei hätää! Kohinat sun muut saan miksattua pois ainakin jossain määrin. Mutta nauhoituksesta ei siis pitäisi kuulua muuta kuin sinun äänesi, ei siis missään nimessä taustamusaa.

Mun laulun otan tietty pois lopullisesta versiosta.

--> Jaa mulle Teamsiin. Jos ei onnistu, ota yhteyttä!

2. ota pikku pätkä videota, jonka voin liittää musavideoon. Laitan kaikilta pätkän. Enkä jaa someen tai mihinkään. Oman koulun kevätjuhlatilaisuuteen video ois kiva, jos saadaan kasaan :)

Ois ehkä hauskaa, jos vilkuttaisitte videolla moikat tai lähettäisitte lentosuukon, näyttäisitte peukkua, tanssisitte tai tekisitte jonkun kuperkeikan. Ei siis oikeestaan väliä, kunhan ei oo epäasiallista... Jokaisen videolle/kuvalle on aikaa 8 sekuntia musavideossa, jos ajan jakaa teille kaikille tasan.

Vaihtoehto videolle on valokuva, esim. selfie.

--> Jaa video tai kuva mulle Teamsissä.

Kasailen tän sitä mukaa kun saan nauhoituksia ja videoita. Mitä nopeemmin, sitä parempi. Ei kannata YHTÄÄN viilailla ja lähetä edes jotain! :D