×

Tämä on käyttäjän Minna Lehmuskoski suunnitelma. Osa kurssia Elämänkatsomustieto.

Pe 8.5.

Opiskelijan ohje

Huomenta!

Laita uusi kuva tulemaan hyvän mielen auttamistaulukostasi, jota olet jatkanut vappuun saakka.

Sunnuntaina on äitienpäivä ja nyt jatketaan vielä hieman tätä hyvän mielen teemaa:

1. Mieti 3-5 asiaa, joiden vuoksi äiti on sinulle erityisen tärkeä ja merkityksellinen, tai missä äiti on todella hyvä, tai miksi pidät hänestä niin paljon. Voit myös miettiä pieniä tekemislahjoja, joita voit tehdä yhdessä äidin kanssa (esim. lähden kävelylenkille kanssasi, hieron hartioitasi 5 minuuttia, keitän sinulle kahvit, pelaan kanssasi pelin). Jos tuntuu vaikealta keksiä, pyydä apua vaikka isosiskolta, isoveljeltä tai isiltä.

2. Ota yhtä monta paperilappua. Voit leikata ne mistä tahansa paperista (värillisestä, valkoisesta, ruudullisesta...). Kirjoita jokainen ajatuksesi äidistä tai tekemislahjan erilliselle paperilapulle. Voit koristella lappusi haluamallasi tavalla.

3. Taittele laput niin, että viestisi jää sen sisälle.

4. Piilota sunnuntaina (äitienpäivänä) laput sellaisiin paikkoihin, joissa äitisi varmasti käy ja myös löytää viestisi. Sellaisia paikkoja voisi olla vaikkapa:

- yöpöydällä, kahvipaketin tai hammasmukin alla, äidin ruokalautasen vieressä tai juomalasin alla, kännykän kotelossa...ja vaikka missä - keksit itse varmasti vielä parempia paikkoja:) - voit myös halutessasi järjestää etsimisleikin esim. kuumaa, kuumempaa, kylmää, kylmempää -tyylillä

Läksy tarkistetaan näin: Perjantaina 15.5. pääsemme jälleen pitämään oman et-tunnin täällä koulussa - on ihanaa nähdä teidät kaikki! Saatte tuolloin kertoa, mitä lahjoja keksitte, millaisiin paikkoihin niitä piilotitte, järjestitkö jonkin etsimisleikin ja mitä äiti tuumi niitä löytäessään...