×
Janne Korsimo
1 oppitunti
Luokka-aste
7.-9. luokka
Oppiaineet
PRO
Hakusanat
tekoäly chatgpt älytutor digi

Tietoa hankkeesta

Älytutor-hanke:

  1. Hankkeen nimi: Älytutor.
  2. Hakija: Ruskon kunta.
  3. Yhteistyökumppanit: Porin kaupunki, Porvoo, Säkylä, Sastamala, Parkano, Laitila, Forssa, Vaasa, Paimion kaupunki, Vihti, The English School of Helsinki, Kulosaaren yhteiskoulu, Viikin normaalikoulu, Urjala.
  4. Muut yhteistyökumppanit: Opentunti (digitaalisen työpöydän ja Chatbotin toimittaja), OpenAi (tekoälyn teknologiakumppani), Microsoft (tekoälyn teknologiakumppani).
  5. Painopistealueet: Opetuksen digitalisaation edellytysten parantaminen ja modernien teknologioiden kokeilut ja pilotoinnit.
  6. Tavoite: Integroida tekoälysovellus, kuten ChatGPT, hankekuntien käyttämään digitaaliseen työpöytään, jotta opettajat voivat hyödyntää tekoälyä reaaliaikaisesti opetusteknologian käytössä ja saada välittömästi apua erilaisiin kysymyksiinsä.

Vaikutukset opettajille:

  1. Tehokkaampi ja sujuvampi opetusteknologian käyttö: Integroimalla tekoäly digitaaliseen työpöytään, opettajat saavat reaaliaikaista tukea ja apua erilaisiin kysymyksiinsä. Tämä lisää opetusteknologian käytön tehokkuutta ja sujuvuutta.
  2. Opettajien koulutus tekoälyn käyttöön: Järjestetään koulutusta ja työpajoja opettajille, jotta he oppivat tehokkaasti hyödyntämään tekoälyä opetusteknologian tukena.
  3. Opettajien digitaalisen osaamisen parantaminen: Tekoälyn avulla opettajat voivat kehittää omaa osaamistaan opetusteknologian käytössä ja digipedagogiikassa. Tämä auttaa opettajia integroimaan teknologiaa entistä paremmin opetukseen ja tarjoamaan oppilaille laadukkaampaa opetusta.
  4. Oppilaiden digitaalisen osaamisen kehittyminen: Kun opettajat hyödyntävät tehokkaasti opetusteknologiaa ja digipedagogiikkaa, oppilaiden digitaalinen osaaminen kehittyy.
  5. Tekoälyn ja henkilökohtaisen tuen yhdistäminen: Opettajien kysymyksiin vastaa sekä tekoäly että henkilö, mikä takaa monipuolisen ja kattavan tuen.
  6. Tekoälyn koulutus opetuksen järjestäjien materiaaleilla: Tekoälyä koulutetaan opetuksen järjestäjien omilla materiaaleilla, jotta se voi vastata paremmin opettajien arjen kysymyksiin.

Koko hakemuksen voit lukea täältä, Valtionavustus - Statsunderstöd (oph.fi)

Tämä on Oph:n rahoittama hanke